04Oct

OÜ Likvideerimisteenused on spetsialiseerunud ettevõtete likvideerimise ja lõpetamise protsesside sujuvaks ning professionaalseks läbiviimiseks. Meie meeskond koosneb asjatundjatest, kes tunnevad Eesti seadusandlust ja ärimaailma nüansse ning aitavad ettevõtete juhtidel vältida võimalikke õiguslikke ja finantsilisi probleeme.

Pakume täisteenust alates ettevõtte finantsülevaatusest kuni lõpliku äriregistrist kustutamiseni. Meie eesmärk on muuta likvideerimisprotsess kliendi jaoks võimalikult lihtsaks, läbipaistvaks ja muretuks. Olgu tegemist vabatahtliku likvideerimise, pankrotimenetlusega või vajadusega lõpetada ettevõte muudel põhjustel – meie professionaalsus ja kogemused tagavad kiire ning korrektse teeninduse.

Viimastel aastatel on Eestis sagenenud juhtumid, kus maksuamet esitab ettevõtete juhatuse liikmetele nõudeid isikliku vara arvelt katta ettevõtte maksuvõlgasid. Eriti tõsiselt võetakse juhtumeid, kus ettevõtte juht on oma tegevusetuse või teadlikult tehtud otsuste tõttu jätnud maksud tasumata, viies ettevõtte maksejõuetusse.

Maksuhalduril on õigus nõuda juhatuse liikmelt tasumata makse, kui tõestatakse, et ettevõtte makseraskustesse sattumise põhjuseks oli juhtkonna hooletus või pahatahtlik tegevus. Sageli ulatuvad sellised isiklikud nõuded sadadesse tuhandetesse eurodesse, mis seab ettevõtte juhatuse liikmetele suure vastutuse.

Sellised olukorrad võivad tekkida näiteks siis, kui ettevõte on võtnud finantskohustusi, mida ei ole suudetud täita, või kui maksudeklaratsioonid on jäetud esitamata.

Kui teie ettevõte seisab silmitsi majanduslike raskustega on mõistlik kaaluda professionaalse abi kasutamist. OÜ Likvideerimisteenused aitab ennetada võimalikke probleeme ja viib läbi korrektse likvideerimisprotsessi, vähendades riski, et juhatuse liikmeid ähvardaks isikliku vara nõue.

Meie teenused hõlmavad:

  • Õigusnõustamist ettevõtte likvideerimisel ja maksualastes küsimustes.
  • Ettevõtte likvideerimise protsessi läbiviimist kooskõlas seadustega.
  • Juhatuse liikmete vastutuse maandamist likvideerimis- ja pankrotimenetluses.

Võtke meiega ühendust, et tagada turvaline ja seaduslik ettevõtte likvideerimine!